Poradíme Vám

Naše obchody

  • HOTstyle, Sibiřská 55, 621 00 Brno - Řečkovice
  • Zavolejte nám: +420 776 605 477
  • E-mail: info@hotstyle.sk

Naše obchody

TAPE IN / TapeX

Vlasy na predĺženie metódou Pu Extension, Tapex, Tape Hair, Tape IN prémiovej kvality Remy AAA. K vlastným vlasom úplne šetrná metóda predĺženie, vhodná aj pre jemné vlasy. Vlasy sú už plne pripravené na predlžovanie, tzn. vlasové pásy obsahujú pásku na nalepenie na Vaše vlastné vlasy. Dĺžky vlasov v ponuke sú 40, 50 a 60cm. Vlasy môžu byť fénov...

Vlasy na predĺženie metódou Pu Extension, Tapex, Tape Hair, Tape IN prémiovej kvality Remy AAA. K vlastným vlasom úplne šetrná metóda predĺženie, vhodná aj pre jemné vlasy. Vlasy sú už plne pripravené na predlžovanie, tzn. vlasové pásy obsahujú pásku na nalepenie na Vaše vlastné vlasy. Dĺžky vlasov v ponuke sú 40, 50 a 60cm. Vlasy môžu byť fénovanie, farbené, žehlenie i kulmovanie. Tape hair sa hodí pre všetky typy vlasov. Chcete pomôcť s výberom farby vlasov pre Vás? Stačí nám zaslať fotku Vašich vlasov na e-mail: info@vlasy-k-prodlouzeni.cz a obratom Vám ideálne odtieň odporučíme. Poskytujeme akčné ceny, všetko skladom. Doručenie do 24h. Výmena odtieni dĺžky či hustoty na želanie samozrejmosťou. Veľmi lacno si tiež môžete nechať svoje vlasy touto metódou predĺžiť a to na našej pobočke v Brne!

Viac

TAPE IN / TapeX 95 produkty

Podkategórie

  • Tape IN / TapeX / Tape...

    Vlasy na predĺženie metódou Pu Extension, Tapex, Tape Hair, Tape IN prémiovej kvality Remy AAA. K vlastným vlasom úplne šetrná metóda predĺženie, vhodná aj pre jemné vlasy. Dĺžka vlasov 40cm. Vlasy môžu byť fénovanie, farbené, žehlenie i kulmovanie. Chcete pomôcť s výberom farby vlasov pre Vás? Stačí nám zaslať fotku Vašich vlasov na e-mail: info@vlasy-k-prodlouzeni.cz a obratom Vám ideálne odtieň odporučíme. Poskytujeme akčné ceny, všetko skladom. Doručenie do 24h.

  • Tape IN / TapeX / Tape...

    Vlasy na predĺženie metódou Pu Extension, Tapex, Tape Hair, Tape IN prémiovej kvality Remy AAA. K vlastným vlasom úplne šetrná metóda predĺženie, vhodná aj pre jemné vlasy. Dĺžka vlasov 50cm. Vlasy môžu byť fénovanie, farbené, žehlenie i kulmovanie. Chcete pomôcť s výberom farby vlasov pre Vás? Stačí nám zaslať fotku Vašich vlasov na e-mail: info@vlasy-k-prodlouzeni.cz a obratom Vám ideálne odtieň odporučíme. Poskytujeme akčné ceny, všetko skladom. Doručenie do 24h.

  • Tape IN / TapeX / Tape...

    Vlasy na predĺženie metódou Pu Extension, Tapex, Tape Hair, Tape IN prémiovej kvality Remy AAA. K vlastným vlasom úplne šetrná metóda predĺženie, vhodná aj pre jemné vlasy. Dĺžka vlasov 60cm. Vlasy môžu byť fénovanie, farbené, žehlenie i kulmovanie. Chcete pomôcť s výberom farby vlasov pre Vás? Stačí nám zaslať fotku Vašich vlasov na e-mail: info@vlasy-k-prodlouzeni.cz a obratom Vám ideálne odtieň odporučíme. Poskytujeme akčné ceny, všetko skladom. Doručenie do 24h.

  • Tape IN / TapeX / Tape...

    Slovanské vlasy na predĺženie metódou Pu Extension, Tapex, Tape Hair, Tape IN prémiovej kvality. K vlastným vlasom úplne šetrná metóda predĺženie, vhodná aj pre jemné vlasy. Dĺžka vlasov 45cm. Vlasy môžu byť fénovanie, farbené, žehlenie i kulmovanie. Chcete pomôcť s výberom farby vlasov pre Vás? Stačí nám zaslať fotku Vašich vlasov na e-mail: info@vlasy-k-prodlouzeni.cz a obratom Vám ideálne odtieň odporučíme. Poskytujeme akčné ceny, všetko skladom. Doručenie do 24h.

  • Tape IN / TapeX / Tape...
na stránku
Showing 91 - 95 of 95 items
Showing 91 - 95 of 95 items